Headlines News :
Home » » Cybersex : Μήπως «δηλητηριάζει» τη σχέση σας;

Cybersex : Μήπως «δηλητηριάζει» τη σχέση σας;

Written By admin on Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 | 1:38 μ.μ.

Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι οι διαδικτυακές ερωτικές περιπτύξεις με αγνώστους «σκοτώνουν» τον έρωτα, όμως πολλοί άλλοι υποστηρίζουν πως αναζωογονούν τη σχέση των συντρόφων, σύμφωνα με μία νέα έρευνα.




Ίσως πιστεύετε ότι το cybersex είναι συνώνυμο της απιστίας - έστω και στην πιο light εκδοχή της - και το απορρίπτετε. Μπορεί όμως και να μην ανησυχείτε τόσο που ο σύντροφός σας που και που ασκεί το... σπορ της ερωτικής «συνεύρεσης» μέσω του διαδικτύου με άλλες γυναίκες.

Οποιαδήποτε και αν είναι η στάση σας απέναντι στο cybersex, μια νέα επιστημονική έρευνα υποστηρίζει ότι μπορεί να κάνει καλό στη σχέση σας και να την αναζωογονήσει.

Σύμφωνα με τα «πορίσματα» της εν λόγω μελέτης - επικεφαλής της οποίας είναι ο Dr. Al Cooper, διευθυντής του Σεξολογικού Ινστιτούτου San Jose της Καλιφόρνια - το 49% των 9.265 ανδρών και των γυναικών που μετείχαν στην έρευνα δήλωσε πως κάνει τακτικά cybersex, χωρίς να «δηλητηριάζεται» η σχέση με τον σύντροφό τους. Μάλιστα, το ίδιο ποσοστό των συμμετεχόντων είπε ότι το κάνει για περισσότερο από 10 ώρες την εβδομάδα!

Από την έρευνα του καθηγητή Al Cooper διαφάνηκε ακόμη ότι σχεδόν 8 στους 10 από τους ερωτηθέντες συνηθίζουν να «παίζουν» ερωτικά στο διαδίκτυο χωρίς να φοράνε ρούχα ή εσώρουχα, ενώ το 22% επιλέγουν να κάνουν cybersex ημίγυμνοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 65% των συμμετεχόντων πραγματοποιεί την όλη διαδικασία στο σπίτι του, παρουσία του/ της συντρόφου του, ενώ το 11% στον χώρο της δουλειάς του και το 1% το έχει κάνει μέσα σε δημόσια βιβλιοθήκη!

Πηγή:lampiri
Share this post :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. ΓΥΝΑΙΚΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger