Headlines News :
Home » » 4+1 λόγοι που ο οργασμός βελτιώνει την υγεία αλλά και την ποιότητα ζωής σας

4+1 λόγοι που ο οργασμός βελτιώνει την υγεία αλλά και την ποιότητα ζωής σας

Written By admin on Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 | 2:20 μ.μ.

4+1 λόγοι που ο οργασμός βελτιώνει την υγεία αλλά και την ποιότητα ζωής σας


Το sex είναι ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια για τον άνθρωπο. Sex δε σημαίνει μόνο σαρκική απόλαυση, όπως πολλοί μπορεί να νομίζουν. Τo sex και ακόμη περισσότερο ο οργασμός, προσφέρει στον άντρα αλλά και στη γυναίκα πολλά οφέλη. Πέραν από την αίσθηση απόλαυσης και ευχαρίστησης, μελετητές έχουν αποδείξει ότι ο οργασμός κάνει καλό στην υγεία μας!

Πάμε να δούμε όμως ποια τα θετικά του οργασμού;

1. Επιστήμονες στη Μεγάλη Βρετανία υποστηρίξαν ότι ο οργασμός καταφέρνει αυτομάτως να βελτιώνει τη διάθεση αλλά και την υγεία μας. Η σεξουαλική κορύφωση καταπολεμά το άγχος, βοηθά στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης και ανακουφίζει τον πόνο.

2. Ο οργασμός σας προστατεύει από εμφράγματα και καρκίνο του μαστού. Ναι καλά διαβάσατε. Ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες με περισσότερους οργασμούς τείνουν να έχουν λιγότερα σοβαρά προβλήματα υγείας σε σχέση με αυτές που δεν είναι λάτρεις της σεξουαλικής απόλαυσης.

3. Οι οργασμοί αυξάνουν τη ροή του αίματος στον οργανισμό και διεγείρουν το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα, προκαλώντας διαστολή των αιμοφόρων αγγείων στο δέρμα, κάτι που προσφέρει ζωντάνια και λάμψη στο πρόσωπο. Με αυτή τη διαδικασία απελευθερώνονται σημαντικές ποσότητες της στεροειδούς ορμόνης DHEA, η οποία έχει αντιγηραντική δράση!

4. Επιπλέον ο οργασμός μας προφυλάσσει από κρυολογήματα και ιώσεις, αφού το σεξ συνδέεται με υψηλότερα επίπεδα ανοσοσφαιρίνης Α (IgA). Το αντίσωμα αυτό, εκκρίνεται στο σάλιο και βοηθά τον οργανισμό μας να καταπολεμήσει τους ιούς.

5. Ο οργασμός βοηθά και στη θεραπεία της αυπνίας. Ο οργασμός αποτελεί το καλύτερο υπνωτικό, καθώς κατά τη διάρκειά του απελευθερώνεται οξυτοκίνη, η οποία βοηθά να κοιμόμαστε πιο εύκολα και πιο ήρεμα.

Μετά από όλα αυτά μήπως να πάρετε πιο σοβαρά το κεφάλαιο σεξ και οργασμός ; Aπόλαυση και υγεία σε συνδυασμό.

Πηγή:queen
Share this post :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. ΓΥΝΑΙΚΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger