Headlines News :
Home » » 5 ιδέες για ένα υπέροχο… δεύτερο ραντεβού

5 ιδέες για ένα υπέροχο… δεύτερο ραντεβού

Written By admin on Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 | 6:55 μ.μ.

Το πρώτο ραντεβού μαζί του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τώρα είναι η σειρά σας να διαλέξτε το σημείο που θα συναντηθείτε με το νέο σας έρωτα για το δεύτερο ραντεβού σας.




Σας ζήτησε να βγείτε ραντεβού, καλώντας σας σε ένα ρομαντικό εστιατόριο προκειμένου να απολαύσετε μαζί το δείπνο σας και να συζητήσετε... τα δικά σας. Όλα πήγαν υπέροχα και αποχαιρετώντας σας με ένα τρυφερό φιλί, ο... υποψήφιος σύντροφός σας, σας ζητάει να διαλέξετε εσείς αυτή τη φορά τι θέλετε να κάνετε στη δεύτερή σας συνάντηση.

Καθώς δεν γνωρίζετε ακόμη τα «γούστα» και τις προτιμήσεις του, είναι φυσιολογικό να νιώθετε άγχος με την επικείμενη επιλογή σας, γι αυτό δεν έχετε παρά να διαβάσετε μερικές ιδέες που θα σας βγάλουν από το «αδιέξοδο».

Stand up comedy

Μια παράσταση stand up comedy είναι πολύ πιο...  διαδραστική, απ' ότι αν επιλέγατε να πάτε μαζί σινεμά. Θα έχετε την ευκαιρία να γελάσετε μαζί με τα δρώμενα και τις ατάκες των ηθοποιών, να αστειευτείτε μεταξύ σας κατά τη διάρκεια της παράστασης και να έχετε... ένα εύκαιρο θέμα να κουβεντιάσετε μετά το τέλος της.

Παιχνίδια στο λούνα παρκ

Αν νομίζετε ότι το λούνα παρκ είναι μόνο για... παιδιά, κάνετε μεγάλο λάθος. Επιλέξτε να κάνετε μία βόλτα σε ένα μεγάλο λούνα παρκ και να «μετρήσετε» τις δυνάμεις σας στα ηλεκτρονικά παιχνίδια ή να ζήσετε μαζί την περιπέτεια που υπόσχονται οι ταινίες 4D οι οποίες προβάλλονται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες - πρόκειται για ένα νέο είδος ταινιών μικρού μήκους που συνδυάζουν την τρισδιάστατη προβολή με άλλα τεχνάσματα τα οποία διεγείρουν την όσφρηση, την αφή και την ακοή, αναλόγως  με τη ροή και το θέμα της καθεμιάς.

Καφές και επιτραπέζια

Αν σας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και υποψιάζεστε ότι μπορεί κι εκείνος να είναι fan, μπορείτε να επιλέξετε να πιείτε τον καφέ σας σε κάποια από τις καφετέριες που «ειδικεύονται» στο... παιχνίδι, προσφέροντας περισσότερα από εκατοντάδες διαφορετικά επιτραπέζια στους πελάτες τους για να επιλέξουν. Οι σερβιτόροι - «σύμβουλοι παιχνιδιών» θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς και θα σας εξηγήσουν και τους κανόνες του.

Τουρίστες στην πόλη σας

Εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, μπορείτε να προτείνετε στο δυνάμει ταίρι σας να κάνετε μία βόλτα στην πόλη και να την εξερευνήσετε σαν να είσαστε τουρίστες. Αν μένετε στην Αθήνα, επιλέξτε να δώσετε το ραντεβού σας στο Ζάππειο, ύστερα κάντε ένα σύντομο περίπατο στον Εθνικό Κήπο και καταλήξτε να πιείτε τον καφέ σας στο Θησείο, περνώντας μέσα από τα τουριστικά δρομάκια της Πλάκας.

Βόλτα σε υπαίθρια αγορά

Σε πολλές πόλεις «στήνονται», κυρίως τα σαββατοκύριακα, υπαίθριες αγορές με είδη παλαιοπωλείων, αναμνηστικά αντικείμενα παλαιότερων εποχών αλλά και μεταχειρισμένα. Το Μοναστηράκι είναι το σήμα κατατεθέν  των αθηναϊκών υπαίθριων αγορών, όπου μπορείτε να περπατήσετε και να περιεργαστείτε τις «πραμάτιες» των εμπόρων και μετά, να πιείτε τον καφέ σας δίπλα στις γραμμές του τρένου.

Πηγή:lampiri


Share this post :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. ΓΥΝΑΙΚΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger